Onze Diensten

Proovit is gespecialiseerd in het maken van software. Zowel "desktopsoftware" (op basis van Windows) als online software; beide op basis van Microsoft technologieën. Er word daarbij ook veelvuldig gebruikt gemaakt van Telerik componenten om de doorlooptijd van projecten te verminderen.

Onze dienstverlening bestaat uit 2 takken: Software Onderhoud  en  Online Software Diensten (ProoPortal).


Ervaringen en expertise

Software onderhouden is een specialiteit van Proovit. 15 jaar ervaring met database software ontwikkeling maakt dat wij een veelzijdigheid hebben die vele missen. Gedegen kennis van Microsoft producten als Visual Studio, Framework .NET, SQL Server, Oracle en Telerik componenten en ORM zijn aanwezig.

Telerik heeft diverse componenten en tools beschikbaar voor “Rapid Application Development”, zodat de doorlooptijd van projecten aanzienlijk wordt verkort door gebruik van hun componenten en ORM (Object Relation Mapping).

Databases

Development

And Also

Microsoft SQL Server (2000-2012) Visual Basic .NET Visual Basic 6
Oracle (7,9,11,12) C# (C Sharp) .NET VBA
MySQL (4 & 5) Visual Studio (2003-2013) VBScript
Telerik Components Specialist ASP
Access (Office 2003, 2007, 2010) ASP.NET   ,    MVC   ,   WCF
  Windows Applications, Windows Service  
Telerik ORM  |  Fluent Mapping Silverlight, WPF  
  HTML, Javascript, CSS  

 

Visual Basic 6 development (VB6)

Al wordt Visual Basic 6 (VB6), of eerdere versies, niet meer ondersteund door Microsoft sinds 2008, toch blijkt er nog grote vraag te zijn naar deze vaardigheden. Logisch: veel bedrijven hebben software ontwikkeld in deze versie en een conversie naar .NET is vaak een dure aangelegenheid.


Proovit Business Software heeft meer dan 10 jaar ervaring in ontwikkelen en onderhouden van grote en kleine applicaties geschreven met Visual Basic 6 (VB6).  Dit zijn applicaties die samenwerken met componenten van derden (Crystal Reports, Component One,  APEX) en draaien op databases als Access, SQL Server en Oracle.


In 2012 hebben wij voor een klant ook een grotere applicatie van hen aangepast zodat deze “unicode-proof” werd, zodat ook tekensets als chinees ondersteund werden.


Verder onderhouden wij nog wekelijks een aantal grote administratieve en financiële systemen voor een klant van ons.

Onze expertise is hoog, dus aarzel niet als u een ervaren VB6 ontwikkelaar zoekt!