Over Proovit Business Software

Proovit Business Software is opgericht in 2007 door Erik van der Heide. De onderneming heeft zich eerst gericht op maatwerk software onderhoud bij klanten die al meer dan 10 jaar worden ondersteund.

Sinds 2009 wordt er gewerkt aan een online basis systeem waar eenvoudig online applicaties kunnen worden ingezet. ProoPortal is een dienst die sinds 2011 wordt aangeboden en die NetBas als basis heeft.

Ervaringen & Historie

In de 20 jaar dat Erik van der Heide werkzaam is geweest als programmeur, software consultant en supervisor was er al de ambitie voor een eigen onderneming. Door Door gunstige omstandigheden deed er zich een kans voor in 2007. Proovit was een feit.

In de afgelopen 20 jaar is er veel ervaring opgedaan met het maken en onderhouden van software. In het begin was dit in Visual Basic 6, de laatste jaren is het vooral .NET applicatie ontwikkeling en onderhoud, gebruikmakend van database merken als SQL Server, Oracle en MySQL.

Veel van deze ervaring is nu terug te vinden in de diensten van Proovit: Onderhouden software en onze dienst ProoPortal (Software Online)

Ons Doel

We helpen onze klanten graag. Wij hebben de beschikking over professionele en creatieve mensen die u kunnen helpen uw administratie en internet marketing online goed in te zetten.