we love building software

Diensten & Expertise

Alle diensten, services en expertises op een rij

Software Ontwikkeling & Onderhoud

Onze belangrijkste focus ligt op software ontwikkeling. Dit doen wij al meer dan 20 jaar. Zowel desktop applicaties als webapplicaties kunnen wij voor realiseren.

Veelal gebruiken wij hiervoor bouwblokken van derden, zoals Microsoft .NET, Progress Telerik en ASP.NET ZERO and ASP.NET Boilerplate.

Daarnaast gebruiken we database tools als Microsoft SQL Server en Oracle.

Tot slot hosten wij onze web applicaties en websites bij TransIP op eigen servers, zodat uw data binnen Europees recht valt.

Klik de knop hieronder om een uitgebreide lijst te zien met alle technische expertises die wij bieden.

Web & Mail

Ter ondersteuning van onze klanten bieden wij domein, website en e-mail hosting. Via onze partner TransIP kunnen wij op verschillende platformen hosting aanbieden: PHP en IIS/ASP.NET.

Een website kan worden opgemaakt door onze ontwerp partners (huisstijl & webdesign) en gehost worden in WordPress of DotNetNuke.

Ook domeinregistratie en email afhandeling behoort tot de mogelijkheden. Denk ook aan opslag online op Nederlandse servers.

Consultancy

Maak gebruik van onze jarenlange expertise. Huur ons in en wij gaan samen met u het gesprek aan met uw leveranciers. Dit kunnen zowel software, website als netwerk en (Web/E-mail) hosting projecten zijn.

U heeft een technische wens, maar u kunt niet beoordelen of de verschillende leveranciers wel aan alles hebben gedacht. Wat krijg ik voor mijn geld? Daar kunnen wij u goed bij helpen!

SaaS

SaaS, Software as a Service, wil zeggen dat uw software niet binnen uw bedrijf geïnstalleerd wordt, maar dat u via een browser online de software gebruikt. Dit is waar Proovit veel ervaring mee heeft. Daarbij maken wij gebruik van servers die in Nederland draaien en dus onder Europees recht vallen. Dat is belangrijk, want uw gegevens zijn dan beter beschermd.