we love to build software

Diensten & Expertise

Alle diensten, services en expertises op een rij
algorithm

We love to build software

Software Ontwikkeling & Onderhoud

De belangrijkste focus van Proovit ligt op ontwikkeling van software. Dit doen wij inmiddels meer dan 20 jaar. Wij realiseren high-end desktop applicaties en webapplicaties.

Veelal gebruiken wij hiervoor bouwsystemen, zoals Microsoft .NET, Progress Telerik en ASP.NET ZERO and ASP.NET Boilerplate. Daarnaast gebruiken we database tools als Microsoft SQL Server en Oracle.

Onze web applicaties en websites hosten we bij TransIP op onze eigen dedicated servers. Dat zorgt er voor dat uw data binnen Europees recht valt.

Meer over software
email-banner

Alles voor websites en e-mail

Websites, webhosting & E-mail

Voor onze klanten bieden wij domein, website en e-mail hosting. Samen met onze partner TransIP bieden wij hosting op verschillende platformen aan: PHP en IIS/ASP.NET.

Uw website kan worden opgemaakt door onze ontwerp partners (huisstijl & webdesign) en gehost worden in WordPress of DotNetNuke.

Domeinregistratie en email afhandeling behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Ook cloud services bieden wij aan, voor opslag online op Nederlandse servers.

Bekijk alle pakketten
Increase-Application-Performance

We helpen u graag!

ICT en Software consultancy

Bent u bezig met het laten ontwikkelen van software, of het laten bouwen van uw website? Schroom dan niet om gebruik te maken van onze jarenlange expertise. U kunt ons inhuren om samen met u het gesprek aan te gaan met uw (beoogde) leveranciers.

Bij alle vragen met betrekking tot software, softwareontwikkeling, webdesign, hosting, e-mail en netwerk kunnen wij u bijstaan. We kunnen ons namelijk heel goed voorstellen dat u soms door alle opties niet meer het geheel kunt overzien.

Heeft u een technische wens, maar u kunt niet beoordelen of de verschillende leveranciers wel aan alles hebben gedacht? Krijgt u wel waar voor uw geld? Laat Proovit een onafhankelijk blik werpen op de aanbiedingen en u weet binnen no-time wat voor u de beste beslissing is.

Meer over consultancy
saas-cloud-banner

Software online via uw browser

SaaS (Software as a Service)

SaaS betekent 'Software as a Service'. Met SaaS hoeft uw software niet binnen uw bedrijf geïnstalleerd te worden. U gebruikt de software online via een browser. Proovit heeft jarenlange ervaring en expertise met SaaS-projecten.

Proovit maakt uitsluitend gebruik van servers die in Nederland draaien. Die vallen namelijk onder Europees recht. Dat is belangrijk, want uw gegevens zijn dan beter beschermd.

Lees meer over SaaS