we love to build software

email-header

Je eigen domeinnaam, website & e-mail

Professionele uitstraling voor groot en klein

Hosting hoort snel, betrouwbaar en solide te zijn. Proovit werkt samen met TransIP, en dat garandeert een snelle server response, snelle laadtijden en 99,99% uptime. Voor een zakelijk website een must.

Bij een website bestelling installeren we gratis een WordPress voor je. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is een leuk thema uitkiezen of ons er eentje laten ontwerpen. Wij werken hiervoor samen met Marketing- en reclamebureau La Dolce Vita.

Je Eigen Domeinnaam

Regel via Proovit je eigen domeinnaam, op basis van beschikbaarheid. We adviseren om ook een SSL-certificaat door ons te laten installeren voor extra veiligheid en hogere Google ranking.

Bel gerust voor meer informatie.

Professionele emailadressen

Neem je bij ons een hostingpakket af, dan kan je alle e-mailadressen aanmaken die je nodig hebt. Bovendien krijg je toegang tot webmail, zodat je op elke locatie je mail kan inzien.

Bel voor meer informatie

Kies je eigen opmaaksjabloon

Wordpress? Gebruik dan ons gebruiksvriendelijke software om snel en makkelijk je website op te zetten. Tientallen sjablonen om met een paar klikken je website neer te zetten.

Bel voor meer informatie

Gratis WordPress Install

Bij een website bestelling bij Proovit installeren we gratis je WordPress CMS. Naast de talloze gratis thema's, kun je via ons ook je template laten uitzoeken en zelfs laten ontwerpen naar je eigen huisstijl.

Bel voor meer informatie